Galerie: Biscuiti fragezi

Compozitie:

  • 125 g unt sau untura alba;
  • 125 g zahar pudra;
  • 200 g faina;
  • 4 oua.

Mod de preparare:

Se freaca spuma untul (untura) cu zaharul. Se adauga alternativ faina si ouale, amestecand continuu. Nu trebuie folosit mixerul, pentru ca aluatul prea mult frecat se intareste.Se toarna cu spritul de prajituri, in tava tapetata cu hartie de copt(Sau folie de aluminiu), bastonase de 3-4 cm lungime. Intre ele se lasa spatiu de cativa cm, ca sa nu se lipeasca la copt. Se coc la foc potrivit.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s