Galerie: Livada din apartament (1)

De demult ma batea gandul sa iau cateva plante de la Sieberz. Initial ma gandeam la flori, apoi am hotarat totusi sa iau cateva fructe, care, cu exceptia capsunilor, sunt la preturi exagerate, dupa parerea mea, in piete. Ma refer la zmeura sau afine. Imi plac foarte mult si sunt foarte sanatoase. Dar in piete pretul lor e piparat. Capsunii i-am ales pentru ca, daca vor supravietui, vor fi atarnatori. Poza din catalog era foarte tentanta. Imi doream de ceva timp plante atarnatoare in balcon. Dar pana acolo mai e drum de parcurs!
Le-am primit in 12 martie. Era deja destul de tarziu, dar am mers, impreuna cu Petre, sa aducem pamant de dincolo de dig. Am incarcat doua galeti, de abia le-am putut aduce 🙂 A urmat plantarea in ghivece, si in ce era prin casa, galetuse si galeti, ca doar ne-am pornit sa facem economie, nu sa cheltuim 🙂 Petre a gaurit fundul galetilor, eu am facut amestecul de pamant si le-am sadit. Am fost foarte fericita ca am facut acest pas. In acelasi timp, realizam ca de acum va trebui sa am grija de ele, ca si cand ar fi fost copiii mei. 🙂
In fiecare dimineata mergeam in camera unde le-am depozitat deocamdata, sa vad ce mai fac, ingrijorata dar si fericita ca agrisul, afinul si coacazul au dat muguri si le cresc deja frunzulitele. In schimb zmeurul tace. Sper ca totusi va „zice”si el ceva. Deocamdata l-am mutat intr-un ghiveci-galetica, mai mare.
Asa! Ca tot vroiam eu o gradina in miniatura! Vom vedea ce va iesi! 🙂
Dupa o saptamana, cam asa arata azi lucrurile:

Anunțuri

2 gânduri despre „Galerie: Livada din apartament (1)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s