Gallery: Prajitura cu fulgi de porumb

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 200 g margarina Rama (eventual cu aroma de vanilie);
  • 3/4 cana de zahar;
  • 250 g curmale;
  • 1 punga de fulgi de porumb de 250 g.

Preparare:

Se freaca spuma margarina cu zaharul. Se adauga curmalele taiate marunt si se freaca in continuare, pana cand se obtine o compozitie deasa(ca mamaliga). Se incorporeaza fulgii de porumb. Se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu celofan sau folie alimentara. Se pune la frigider. Se serveste taiata felii.

Lasă un răspuns

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s