Galerie: Cornulete

Compozitie:

  • 1 pahar untura sau unt;
  • 1 pahar smaantana;
  • 1 varf de cutit cu sare;
  • 1 praf de vanilie;
  • faina cat cuprindee;
  • marmelada, visine din dulceata sau rahat;
  • 3/4 pahar zahar pudra vanilat.

Mod de preparare:

Se amesteca untura sa untul cu sarea,vanilia si smantana. Se adauga faina cat sa se obtina o coca moale; se lasa sa se odihneasca 20 minute. Apoi se intinde o foaie groasa cat muchia unui cutit si se taie bucati triunghiulare sau patrate. Se pune cate o visina, sau marmelada sau un cub mic de rahat, se ruleaza sub forma de cornulet si se aseaza in tava de copt, la distanta unele de altele. Cand se scot din cuptor, se tavalesc cornuletele prin zahar pudra vanilat.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s